MarcelbrandweermanBeste lezers van brandweervrijwilligers.nl

Welkom op onze helemaal vernieuwde website.
In de afgelopen periode is hier door Tom Kraan en Jan Nieuwenhuis heel hard aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn en ziet u voor U. Daar zijn wij heel trots op en ik hoop dat deze nieuwe jas u als regelmatige bezoeker van onze site ook goed past.

De website was toe aan vernieuwing. Niet vanwege de inhoud en onze standpunten, want die blijven onveranderd. De VBV blijft de onafhankelijke belangenbehartiger van de brandweerman en het brandweer vak. Het gaat vooral om de presentatie. Want vanaf nu kunt u ook op bijvoorbeeld een smartphone of tablet echt goed bij ons terecht. Gemakkelijk naar beneden scrollend vindt u alle informatie van de vakvereniging.
Al jaren is onze website de manier om onze leden te bereiken. Via de website informeren wij de lezers over zaken die de VBV voor het voetlicht wil brengen.

Inmiddels gebruiken de ruim 6500 leden van de VBV de site als de bron van informatie als het over brandweer zaken gaat.
Dat kan vanaf nu dus weer op een eigentijdse manier en ik wens u als lezer daarbij veel plezier. Als u ons werk waardeert dan kunt u dat voor slechts vijfentwintig euro per jaar met een lidmaatschap ondersteunen.
Daarmee zorgt u er voor dat het onafhankelijke geluid van de brandweervrijwilligers nog krachtiger wordt.

Met vriendelijke groet,

Marcel Dokter.