Vanaf 1 juni 2021 zijn we gevestigd op een nieuw adres!

De Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) maakte sinds de oprichting in 2007 naar volle tevredenheid gebruik van de faciliteiten van de vakorganisaties ACP en ACOM aan de Larikslaan 1 in Leusden. Nu dat gebouw onlangs is verkocht en de ACP van Leusden naar Baarn is verhuisd, stond de VBV voor de keus om te zien naar mogelijkheden elders of gebruik te maken van het aanbod van andere partners in de veiligheidssector die hun intrek hebben genomen in een kantoorgebouw in Baarn.

Huis voor Veiligheid
Het bestuur en de leden van de VBV hebben gekozen voor vestiging in Baarn. Dit gebouw is mede bedoeld als plek waar de organisaties, leden en medewerkers uit de veiligheidssector elkaar kunnen ontmoeten. Speciaal daarvoor is het kantoor omgedoopt tot ‘Huis voor Veiligheid’ en is de verhuizing naar Baarn ook een logische stap voor de VBV.

Bereikbaarheid
Gelijk aan de faciliteiten (postadres en vergader locatie) in Leusden, voorziet het bestuur en de bedrijfsvoering van de VBV niet in een fysieke werkplek of personele bezetting in Baarn. We zijn bereikbaar via de bestaande contactgegevens en sinds kort ook telefonisch en via WhatsApp (contact).

Bezoekadres Postadres
Tolweg 5
3741 LM
Baarn
Huis voor Veiligheid
t.a.v. Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers
Postbus 147
3740 AC Baarn